Week van de Stenen Winkel

13-19
mei

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt!

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.

Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. 
In de 'Week van de Stenen Winkel' doen lokale stenen winkels door heel Nederland en Belgiƫ iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan.

Wil je jouw winkel aanmelden om mee te doen aan de 'Week van de Stenen Winkel?' Klik dan hier. Om meer te weten te komen over hoe jij als consument de 'Week van de Stenen Winkel' ondersteunt, klik je op deze link.

Deelnemende winkels in Ede centrum:

Melk & Puur

Ballast Slapen Ede

Geeks Heaven

Hizi Hair