De Kunst van een Goede Kerst

U kunt uw goede gevoel rondom de kerst een extra zetje geven… door mee te bieden op het kunstwerk van de bekende kunstenaar Mandy Nellestein: Majoor Bosshardt, een portret in olieverf (40 x 50 cm). De volledige opbrengst van dit kunstwerk wordt geschonken aan het Leger des Heils. Zowel individuen als bedrijven mogen een bod uitbrengen.

Persmoment
De overdracht van “majoor Bosshardt” is op zaterdag 23 december, 15.30 uur in de KunstKerstKado pop-up winkel in Ede centrum. Naast Mandy zullen er zeker vele kunstenaars en belangstellenden aanwezig zijn.

Bieden
Het eerste bod van € 250,- op “Majoor Bosshardt” is uitgebracht. Vervolg biedingen graag op www.stingerbol.nl via knop Bied hier of per mail aan info@stingerbol.nl
De actuele stand en naam bieders (indien gewenst) worden vermeld op www.stingerbol.nl 
Uiteraard wordt een afzonderlijke gift voor het goede doel Leger des Heils ook zeer gewaardeerd.

“De KunstKerstKado pop-up winkel is geboren uit liefde voor de kunst en de medemens.”

Dit project is een samenwerking met Platform Ede Centrum, Stingerbol en Cultura. 

Portret van Majoor Bosshardt
Portret van Majoor Bosshardt

             .

Mandy in de pop-up winkel
Mandy in de pop-up winkel

 

Mandy (1967) woont in het schilderachtige Atelier “de Hoogzit” in Ede. Ze is een veelzijdig kunstenares. In de eerste plaats is ze schilder. Daarnaast is ze illustrator, striptekenaar, ontwerper, en schrijft ze verhalen. 
 

“Creativiteit speelt een grote rol in mijn leven. Ik teken en schrijf al zo lang als ik me kan herinneren. Toen ik drie was maakte ik met een stokje tekeningen en letters in het zand van het paadje in de tuin van mijn oma onder het wapperende wasgoed. Creativiteit en oog voor kunst heb ik van huis uit meegekregen: mijn vader is tekenaar en mijn moeder schildert en geeft schilderles. In mijn jeugd heb ik mezelf ontwikkeld en geschoold in verschillende technieken van het tekenen en schilderen, met als onderwerp vooral dieren. Rien Poortvliet en Stubbs waren mijn grote voorbeelden. Ik wilde dierenarts worden, maar die droom heb ik gaandeweg laten vallen: ik wilde schilderen.” Verder lezen.